Info-Tech namnger Adobe Social som ”mästare”

I senaste publicerade “Vendor Landscape Plus: Social Managment Platforms (SMMP)” rapporten, gav Info-Tech Research group Adobe social högsta rankning: Mästare.

Adobe blev särskilt uppmärksammande för:

-       Kategorin för engagemang: ”Adobe Social utvidgar sin digital marketing portfölj, och har kraftfulla verktyg för innehållshantering inom sociala media, spårning av kampanjer och engagemang vid inkommande kundkontakt”

-       Trendsättare och kommande inom SMMP marknaden: ”Produkten är fokuserad på analys av data, arbetsflöde och implementation av kampanjer i sociala medier”

-       Bästa övergripande värde: ”En enkel användarmiljö med goda möjligheter för bra arbetsflöde gör produkten till ett bra val för dem som behöver en kraftfull lösning men som är lätt att använda.”

Som ett av de företag som är nya på marknaden, är det toppen att bli erkända för våra utvecklingar som Info-Tech gjort i denna rapport. Men det innebär dock ej att vi vilar. Sedan rapporten publicerades, har vi adderat engagemang för utgående kundkontakt och analyssupport för LinkedIn. Vi har expanderat datakällorna för socialt lyssnande för Foursquare, Insta­gram, Flickr och Google+. Samt introducerat en innehållskalender, nya rapporter med mera. Läs mer om möjligheterna för Adobe Social här.

Ladda ner och läs din kopia av rapporten (på engelska) här.

Taggar: ,
Publicerad i Analytics, Digital marknadsföring, Social marknadsföring
Gå med i vår användargrupp