TopToy – hur de har ökat sina intäkter online med upp till 250% årligen

Top toy är Norra Europas största återförsäljare av leksaker med varumärken och butiker som ToysRus och BR leksaker i Sverige. Totalt omsätter TopToy gruppen över 500 miljoner Euro och har ca 4000 anställda.

TopToy har genom att använda Adobe Marketing Cloud ökat intäkterna, fått ökad kostnadskontroll och skapat datadrivna strategier. Efter genomförandet av Adobe Marketing Cloud 2010, har TopToy ökat intäkterna i de digitala kanalerna med 250%. De använder Adobe Target och Adobe Analytics för att bättre förstå kundernas mönster och beteenden. Lösningarna hjälper TopToy leverera riktade rekommendationer till kunder, vilket har bidragit till att öka konverteringarna i kampanjer med upp till 400%.

Vill du veta mer? Klicka här.

header_logo logo_tru_small Logo_BR_bottom NORSTAR_TM_Logo_footer

”Med hjälp av Adobes lösningar har vi kunnat identifiera kritiska områden där vi kan optimera upplevelsen samt öka konverteringarna med 1-2% på individuella sidor. Nettoeffekten på de totala intäkterna har varit upp till 10%. Vi har upprepat liknande processer vid ett flertal tillfällen för fortsatt ökad avkastning.”
Anders W. Beese, traffic manager, TOP-TOY Group

Taggar: , , , , ,
Publicerad i Analytics, Digital marknadsföring, Test & Target
Gå med i vår användargrupp