Adobe speaks on konferens broadcast multichannel strategies

Den 9 april går konferensen Multikanalstrategier i en digital värld av stapeln i Stockholm. Det är en fulldag som handlar om att gå från multi till omnichannel marketing. När mediekartan ritas om, och blir allt mer digitalbaserad, blir kanalstrategier högst affärskritiskt. Konferensen ger dig kunskap om hur sömlös marknadsföring skapar värde i din kommunikation. Ämnen som multi- och omnichannel marketing, second screen, marketing automation och kundupplevelse lyfts och diskuteras. Du lär dig också hur utvecklingen mot allt mer av individanpassat innehåll och design kan öka värde och effekt av din kommunikation.

moln-med-o

Franck Attia från Adobe medverkar som talare kring ämnet hur du kan optimera dina kampanjer och ditt innehåll och vad det finns för utmaningar och lösningar för att skapa en strategi för omnikanal. Bland talarna kan du även lyssna till Ulrika Klinkert som blev utsedd till årets digitala marknadschef 2013 som pratar om och delar med sig av erfarenaheter kring varför omni är viktigt. Jarno Vanhatapio som är en av Sveriges mest framgångsrika onlineentreprenörer spänner bågen i nya företaget ZooZoo och berättar om sin resa. Christina Skoglund från Arla Food pratar bland annat om nya möjligheter för loyalitetsbyggande.

Är du intresserad av att medverka på konferensen, kontakta oss så kan du få rabatt på priset. Maila till Anu på lindqvis@adobe.com

Läs mer om konferensen här

Publicerad i Campaign Management
Gå med i vår användargrupp