Introduktion av Adobe Digital Marketing “Think Tank” på Summit 2014

För att citera Forresters David Cooperstein, så har marknadsföring skiftat till “konsumentens ålder” – idag, är den snabbt förändringsbara industrin centrerad kring reinventionen.

Detta betyder att vi måste marknadsföra till våra kunder där de är, erbjuda personaliserade och enhetliga upplevelser via mobila enheter och sociala nätverk. Data har aldrig tidigare varit så viktigt som idag för att hjälpa oss att leverera det som kunderna förväntar sig från oss. 

Reinvention, är marknadsförarens främsta mål. Det representerar ett unikt tillfälle. Det är också en unik utmaning. Men en utmaning värd att diskutera, då vi hjälper makrnadsförare utvecklas i den digital världen.

För att kunna hantera denna debatt, är vi stolta över att introducera Adobe Digtial Marketing Think Tank, ett Europeiskt team bestående av fem medlemmar – som representerar Norden, UK, Tyskland, Frankrike och Benelux  – och som kommer att träffas flera gånger under året för att få fram ytterligare perspektiv och insikter om digital marknadsföring.

Representant från Norden är Jerry Silwer från Sverige, grundare och digital strategist på Mad Science Digital, blogger på http://doktorspinn.com/ och anser att den mest framgångsrika digitala marknadsföringen supporteras av en gedigen strategi, såväl som en grundlig förståelse av beteende-och socialpsykologi.

Från UK har vi Doug Kessler, grundare och kreativ director av B2B marknadsbyrån Velocity. Doug twittrar regelbundet kring innehåll och B2B marknadsföring, vilket i hans mening har “en av de brantaste kurvorna i företagens historia”.

Martin Meyer-Gossner, CEO på det internationella varumärket inom managementkonsulting The Strategy Web. Han har digital strategi och sociala affärer som passion, och tror på kraften i att leverera analys för sociala media för bästa möjliga resultat.

Den franska talaren och författaren Fred Cavazza är en produktiv thought ledare inom digital marknadsföring, moibila och sociala media, och skriver för olika bloggar och på regelbunden basis för Forbes. Han tror att marknadsförarens jobb förändras fundamentalt när vi är fullt digitala och i en mer datadriven värld.

Cor Molenaar är en holländsk författare, professor och strategisk consult som tror att basen i marknadsföringen är kundresan. Han tror att det börjar med att ha en bra kunskap om kunden och dess beteende. Vi håller med!

Panel

Think Tanks första möte kommer att vara under Adobe Summit 2014, den 15 maj i London. I en panel modererad av John Watton, Adobes direktör för digital marknadsföring i EMEA, kommer de att utforska resultatet av den nya studien ”Digital Roadblock” som utförd av Adobe i hela EMEA med fokus på de huvudsakliga hindren för marknadsförare i deras arbete att reinventera sig själva och sina varumärken för den digitala eran.

Fem påverkare, ett uppdrag: Reinvention. Säkerställ att du följer Jerry @DoktorSpinn, Doug @dougkessler, Martin @thestrategyweb, Frederic @FredCavazza och Cor @cormolenaarför att få en bra start innan #AdobeSummit, och håll ögonen öppna för fler Digital Marketing Think Tank event.

@markphibbs

Vice president of EMEA marketing @Adobe. From Australia, now in London; passionate about digital marketing. In spare time: architecture, travel & family.

Publicerad i News & Resources
Gå med i vår användargrupp