Webinar – how to handle digital assets, June 10

Nu kör Adobe Nordic igång en serie webseminarier för dig som jobbar med Digital marknadsföring. Webinaren kommer att behandla olika ämnen med syftet att ge inspiration och hjälpa dig i ditt digitala arbete.

Det första webinaret handlar om hur du kan hantera dina digitala tillgångar. Tex hur du kan:

-          Minska tiden som du spenderar på att leta eter marknadsmaterial och bilder
-          Adaptera leveransen av dynamisk mediatillgångar i dagens multikanalvärld
-          Hjälpa olika avdelningar och externa byråer att samarbeta på en och samma plattform

Webinaret kommer att hållas på engelska då det är för alla i hela Norden och hålls av Pablo Munoz.

Datum: 10 juni
Tid: 9:00-10:00

Anmäl dig här:

 Några frågor till Pablo:

pmunoz-blog

Vem är du och vad är din bakgrund?
Jag heter Pablo Munoz arbetar som lösningskonsult för Digital Marketing på Adobe i Norden. Jag är baserad i Stockholm, och arbetar med att skapa uppmärksamhet för Adobe marketing cloud och Adobe Experience Manager. Tidigare har jag arbetat med att implementera Content Management lösningar och strategier för Nordiska företag samt arbetat som Digital Marknadsdirektör för ett utbildningsinstitut i Kina.

Vad kommer jag att lära mig på detta webinarium?
Du får med dig hur du förenklar samarbetet mellan kreatörer, externa byråer och marknadsförare via en gemensam plattform. Samt hur du kan öka marknadseffektiviteten och minska TTM (time to market) genom en säker digital asset management lösning. Jag går också in på hur du kan öka kundupplevelsen genom att arbeta med flödet av dynamiskt innehåll och media i en multikanalvärld.

Vad är det bästa med att världen blir digital enligt dig?
Explosionen av kreativitet I den nya digitala världen verkar inte ha några gränser. Idag, är människor närmre varandra än någonsin tidigare tack vara alla de interaktioner som existerar digitalt. Till exempel, möjligheten att ta en kurs på Harvard från Asien, eller att sammanlänka människor i sociala nätverk. Att influera policys i olika länder enkelt är nu möjligt tack vara att man använder en mobil enhet. Vår nya digitala kommunikation ger möjligheten att skapa ett bättre liv runt oss.

Om du har tips eller förslag på ämnen som du vill att vi håller framtida webinarium om eller behandlar här på bloggen, hör gärna av dig. mbodolla@adobe.com

Publicerad i Web Experience
Gå med i vår användargrupp