Adobe Fireworks Team is presenting a half day session related to designing and Fireworks CS4 public beta release. This is the first showcase of public beta of Fireworks to the designer community in India.
I received the following invite from Adobe and it seems like the registrations are on first come first served basis. So hurry up before the seats get filled up.
Greetings Creative Professionals…
We at Adobe, welcome you to the showcase of Adobe Fireworks CS4 public Beta.
By Engineering Manager, Fireworks
|10:00 – 10:15 am||15 min|
By Product Management, Fireworks
|10:15 – 10:30 am||15 min|
Wire framing, prototyping and designing using Fireworks
|10:30 – 11:30 am||1 hr|
|Q & A||11:45 – 12:00 noon||15 min|
|Tea||10:15 – 10:30 am||15 min|
|Fireworks CS4 Beta Demo
By Adobe Experience Designers
|12:00 – 13:00 pm||1 hr|
|Q & A||13:00 – 13:15 pm||15 min|
|Hands on session with Fireworks CS4 Beta
(This session can be extended post lunch based on demand)
|13:15 – 14:00 pm||45 min|
|Networking lunch||14:00 pm onwards||-|
Kindly, forward this invite to your designer friends who might be interested in this event.
Adobe Fireworks Team
Share on Facebook