IE 10 fix released for RoboHelp

Friday, April 19 2013 @ 8:58 AM, By Vikram Verma

Dear All,

I am pleased to announce that we have fixed a recently reported issue related to IE 10. The issue description and the solution is described below.

Issue

If the end-users access the published help on IE 10 browser, once they navigate back from Index/Search/Glossary to Contents, they were not able to see the content in the right pane. Everything used to work well if the user refreshed the browser or adjusted the width of the TOC pane.

Solution

We have provided a solution for the problem which the RoboHelp 10 users can install on their machine. In addition to the fix on RoboHelp 10, we have also provided fixes which users can apply on the published outputs created using either RoboHelp 10 or RoboHelp 9.

The detailed knowledge base article containing instructions for applying the solution can be found here.

I encourage everyone to apply this fix. If you have further question, please write to me.

Update: Please note that when accessing the published output on IE 10, the JavaScript should be enabled for the fix to work fine. For majority of the users it is enabled by default but for some users, the JavaScript might be disabled.

Vikram Verma

Product Manager – RoboHelp & TCS

Follow me on Twitter @vikverma2013

LinkedIn Profile

 

 

 

COMMENTS

  • By Jenny Hecker - 6:35 PM on May 15, 2013  

    Hi, we are on RH9. I copied the fixed files for RH9 to our output folder on our server, which is running IE9, because I wanted to make sure the IE10 fix would not break the help in IE9. Unfortunately, after I copied the files over, the help doesn’t display at all in IE9. When I copy the old files back in, it displays with no problem. I hope that you don’t expect us to have two versions of the help on the server, one for IE9 users and one for IE10 users. The same help should work in both browsers. Is there something else that I need to do? I did make sure that java scripting is turned on in my IE9 browser.

  • By Mark Larson - 8:00 PM on November 20, 2013  

    Is there a fix for RoboHelp 8? Or would the RH9 fix work for RoboHelp 8?

  • Categories

  • Archives

  • Authors

  • Useful Links

  • Recent Comments

    • Joel: Thanks for fixing the links guys!
    • Maxwell Hoffmann: Ted, one aspect of the blog that may have escaped your notice; you can launch the HTML5 version in...
    • Maxwell Hoffmann: Joel, per comments made above, I discovered that the original URLs were incorrect with pointers to...
    • Maxwell Hoffmann: Paul, as I indicated in the comments below, the original blog had links that pointed to a...
    • Maxwell Hoffmann: I apologize to all concerned regarding my suggestion to “clear the cache” … it...